Proveïdors

 • Mercat Central

  Mercat Central

  El Mercat Central de Tarragona, situat a la plaça Corsini, va ser projectat per l'arquitecte Josep M. Pujol de Barberà i es va inaugurar el 26 de desembre de 1915. El projecte de remodelació inaugurat el març de 2017 és l'obra pública més important feta fins al moment a Tarragona i ha respectat bona part de l'estructura original d'aquest edifici catalogat.

  Així, un segle després, s'ha estrenat un edifici modernista amb motius decoratius, la serralleria, les columnes de forja, les cintes metàl·liques i la reproducció de la coberta original, continuen fent del Mercat un símbol del comerç de proximitat al centre de Tarragona.

  Horari comercial: de 8.30 a 21 h, de dilluns a dissabte.

 • Teatre el Magatzem
 • Teatret del Serrallo

  Teatret del Serrallo

  Un espai singular  amb un petit escenari envoltat per grans vidrieres que el comuniquen amb la terrassa. Un espai amb molt d’encant.

  El Teatret de l’edifici de l’antic Pòsit de pescadors és un espai vinculat al departament de Port Ciutat del Port de Tarragona que acull esdeveniments de caràcter cultural, social, educatiu i institucional preferentment vinculats al barri del Serrallo i al conjunt de la Ciutat de Tarragona.