Nevoa CANÇÕNS

Gratis
jueves, 26/07/2018 21:00 Tarragona (Tarragona) Teatret del Serrallo Reserva la teva invitació!

La trajectòria artística de la Névoa ha estat marcada per una constant passió per la música i la cultura portuguesa. El fado, l'expressió més popular d'aquesta música, la va seduir a  l'instant i a aquest gènere ha dedicat la major part de la seva carrera. Aquesta influència també l'ha permès conèixer repertori d'altres autors, grups i gèneres de Portugal.

Durant aquests anys ha anat recollint un grapat de cançons que l'han anat acompanyat i que us  presenta ara en català i portuguès amb el seu trio habitual (guitarra, contrabaix i bateria) i una tenora. Són CANÇÕNS com “Redondo vocábulo” o “Grândola, vila morena” de José  Afonso, “Balada da Rita” de Sérgio Godinho, “Porque me ollhas assim” de Fausto, “Muda de vida” d'António Variações i altres autors.... melodies i lletres meravelloses que han estat part fonamental de la història musical lusa així com algunes noves composicions que establiran un pont més entre les dues cultures.


CANÇÕNS també vol ser un homenatge a la cançó mateixa com a creació musical i a la veu humana com a instrument únic per explicar històries o evocar sentiments...

Quantitat