POLÍTICA DE PRIVADESA

Aquesta Política de Privadesa és part integrant de les Condicions Generals. L’accés i la navegació en el web, o l’ús dels serveis d’aquest, impliquen l’acceptació de les Condicions Generals (i per tant de la Política de Privadesa i Política de Cookies). Si us plau, llegeix-les atentament.

Responsable del fitxer

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal t'informem que les dades que voluntàriament ens facilites a través d'aquesta pàgina web, ja siguin mitjançant  la navegació pel portal al omplir qualsevol formulari, sigui el de registre d'usuari, el de sol·licitud d’informació o altres, seran incorporats a un fitxer de dades de caràcter personal. Així mateix, t’informem que en qualsevol moment  podràs revocar el consentiment donat per comunicacions promocionals de forma senzilla i gratuïta.

El responsable d'aquest fitxer és COMBINATS Sccl., amb domicili social a Carretera de València 221 B P4. Si, per qualsevol motiu, desitges posar-te en contacte amb nosaltres, ho pots fer enviant un email a info@combinats.cat

Recopilació de dades personals

Visites i la navegació pel lloc web no suposen que estiguis obligat a facilitar cap informació sobre tu mateix. Cada visita a la web es registrarà i es guardarà la teva adreça IP,  versió del navegador, sistema operatiu ítems a la pàgina. Aquesta informació quedarà emmagatzemada en la nostra base de dades, i la utilitzarem, entre altres coses, amb finalitats estadístiques per la millora del lloc i ajustar la nostra estratègia comercial (veure el capítol de “Finalitats” i la nostra Política de Cookies)

En el cas que durant la navegació ens facilitessis alguna dada personal aquesta dada serà associada a la informació anterior (IP, navegador, sistema operatiu), amb l'objectiu de crear segments o grups de clients, la qual cosa ens ajudarà a oferir-te millors ofertes i millorar la teva navegació en el lloc (veure el capítol de “Finalitats” més a baix).

En tot moment coneixeràs quines dades de les sol·licitades són obligatòries i quines dades voluntàries per a la correcta prestació del servei. Les dades que, sent obligatòries no s'emplenin o s'emplenin de manera incompleta, o falsa, impediran la correcta execució del servei.

En tot cas no oblidis que en qualsevol moment podràs canviar d'opinió: qualsevol consentiment que ens hagis atorgat respecte a l'ús de les teves dades de caràcter personal podrà ser revocat a qualsevol moment, sense efectes retroactius.

Finalitats

En utilitzar el lloc manifestes ser major d'edat i que les dades que ens facilites són correctes, i permets que les teves dades personals siguin tractats de forma automatitzada o manual.

Les dades es recullen amb les següents finalitats:

a) Gestionar l'alta a l'àrea de registre d'usuari i el seu accés a www.participo.cat i www.combinats.cat i altres llocs sota els mateixos dominis.

b) Gestionar les consultes que ens enviïs a través dels mitjans de contacte posats a la teva disposició.

c) Complir les nostres obligacions legals.

d) Redissenyar i/o modificar la navegació i/o funcionalitat del lloc web.

i) Realitzar anàlisis estadístiques.

f) Crear segments o grups de clients, de manera que cada segment o grup pugui rebre la informació comercial més rellevant, i ajustar la navegació/funcionalitat del lloc en funció del segment o grup.

g) Definir i ajustar la nostra estratègia comercial.

A més de les finalitats anteriors, en els formularis de recollida de dades se t'informarà si existissin finalitats addicionals, quan escaigui.

h) Gestionar inscripcions a esdeveniments, concursos, ofertes i altres tipus d'activitats organitzades per la cooperativa o que formen part dels serveis oferts a altres entitats.Dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició

Sempre podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-te per escrit i acompanyant còpia del teu DNI al domicili social de COMBINATS Sccl., indicat anteriorment o al correu electrònic info@combinats.cat.

En cas que t'enviem algun email, tots ells et permetran donar-te de baixa en aquesta forma de comunicació de forma gratuïta i senzilla.

Seguretat de les dades

Desafortunadament Internet no és un entorn completament segur. Per tant no podem garantir-te la seguretat de qualsevol informació que ens enviïs a través d'aquest mitjà tot i que xifrem i supervisem constantment l’activitat dels servidors. No ens fem responsables de les pèrdues o danys que se't puguin ocasionar com a conseqüència de la pèrdua de confidencialitat en aquesta informació.

Canvis en la Política de Privadesa

De tant en tant podrem modificar o adaptar aquesta Política de Privadesa. En aquesta pàgina trobaràs les condicions vigents a cada moment. Et recomanem que la visitis cada vegada que naveguis pel lloc amb la finalitat d'estar sempre informat amb caràcter previ a qualsevol dada que puguis facilitar-nos.