POLÍTICA DE DEVOLUCIONS

T’agraïm que hagis decidit visitar-nos. Volem que la teva experiència al lloc web sigui la millor possible.

L’'accés i la navegació al lloc web, o l'ús dels serveis d’aquest, implica l’acceptació expressa i íntegre de totes i cadascuna de les presents Condicions Generals,  incloses tant les condicions particulars fixades per l'accés a l'àrea privada, com la Política de Privadesa i la Política de Cookies,  relativa a les finalitats dels tractaments de les dades que ens facilitis. Si us plau, recomanem que les llegeixis atentament.

1.- Informació Legal.

En compliment de la Llei  34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, les dades identificatives del titular del portal web són:

Combinats SCCL

CIF: F55701684

Per qualsevol dubte o consulta, pot posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant:

e-mail: info@combinats.cat

L’accés a Participo.cat suposa l’acceptació expressa de l'usuari a les presents Condicions Generals d'Ús, que podran ser modificades o substituïdes pel seu titular en qualsevol moment i sense previ avís.

2. Política de devolucions

Els esdeveniments, entrades i productes que es venen en aquesta botiga online, no són necessàriament organitzats per Combinats Sccl. per aquest motiu de forma genèrica no es realitzarà cap cancel·lació o devolució d’entrades. En tot cas la responsabilitat de devolució serà a càrrec de l’organitzador de l’esdeveniment.

En qualsevol cas, si disposes d’alugna consulta o aclariment no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres, e-mail: info@combinats.cat